talatala tasi

Fa'ailoga e Fa'aaafiaina ai le Tau ole Pepa Fa'ata ma le Fa'ata Fa'ata

Pepa akrilic ma pepa fa'ata fa'ata ua avea ma se fa'aoga tele i lo tatou olaga, e pei ona e iloa o le PMMA ma le PS o palasitika, ae i totonu oi latou o le fa'atinoga o oloa fa'asili e sili atu ona lelei, o lo'o fa'aalia i le maaa maualuga, faigofie gaioiga, ola umi ma auaunaga. isi uiga.O le laupepa akrilic e aofia ai monomer particles MMA e ala i le faagasologa o le polymerization, o lea e taʻua ai foi le PMMA pepa.

Dhua-acrylic-pepa-fa'ata-pepa

E a'afia ai le tau o le pepa fa'ailoga e fa'atatau i mea e lua: tau o mea mata'utia ma tau o felauaiga, sosoo ai ma le tu'uina atu ma le mana'oga.

1. Tau o mea mata'utia

O le laupepa akrilic e faia i le monomer MMA e ala i le polymerization process, ma o le tau o mea mataʻutia o le MMA e fuafua ai le tau o pepa faʻata ma faʻata.A oʻo i luga le tau o mea mataʻutia MMA, o le tau o pepa faʻailoga ma faʻata faʻata e masani lava ona siʻitia, pe a maualuga le tau o mea faʻatau, o le a faʻatau atu e le au gaosi oloa i se tau maualuga.Ma o le mea moni o tau o meafaitino e pulea e atunuu o loʻo i ai atinaʻe vailaʻau.

acrylic-resin

Ua vaevaeina mea mata i mea toe fa'aaogaina, mea taupou ma mea mai fafo.E pei ona ta'u mai e le igoa, o mea toe fa'aaogaina o mea e toe fa'aaogaina mai i le pepa fa'ameamea, o lona tau e mautinoa lava e taugofie, o lona uiga e le lelei e pei o mea taupou.O mea taupou ose mea fou fou.O mea fa'aulufale mai o mea fa'aulufale mai fafo, ona o le eseesega i le gaosiga o le si'osi'omaga o mea mata, e masani ona fa'aulufale mai e sili atu le taugata nai lo mea taupou i totonu o le atunu'u, o le tulaga lelei o le laupepa na gaosia e manino lava le ese'ese.

Toe fa'aaogaina-Acrylic

2. Sapalai ma manaoga

Talu ai e sili atu le sili atu o le PS, MS, PET, o le manaʻoga mo oloa faʻapipiʻi i ituaiga uma o fanua e sili atu, ma o le a faʻateleina foi le manaʻoga mo meafaitino palasitika.I se isi itu, o le a aʻafia i le faʻaleagaina o le siosiomaga o le lalolagi atoa, o le paʻu o le gaosiga o vailaʻau faʻainisinia, faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o fua / faʻaleleia atili o le faʻagasologa, faʻatupulaia ma isi mea, aemaise lava i luma o le puipuiga o le siosiomaga, mo le manuia o tupulaga i le lumanaʻi. , o le a faʻamalosia e le malo le puleaina o le puipuiga o le siosiomaga, o lea o le a mautinoa lava le aʻafia.

lanu-acrylic-pepa-fa'agasolo


Taimi meli: Au-02-2022